Sosiale Medier

Sosiale medier kan hjelpe deg som bedrift å skape en veldig kostnadseffektiv markedsføring rettet mot dine kjernegrupper.

Markedsføring på Sosiale Medier

Annonsering i sosiale medier omfatter displayannonser og sponsede eller betalte innlegg som vises på ulike sosiale plattformer. Annonsene skaper trafikk til bedriftsidene på de ulike plattformene eller direkte til bedriftens nettside.

  • Markedsføring direkte til din målgruppe
  • Øk bedriftens merkenavn
  • Boost salget ved målrettet markedsføring

Vår Fremgangsmåte

Bygg din tilstedeværelse på sosiale medier og nå utallige mennesker for å øke salget eller trafikken til din bedrift.

Utforske

Innsamling av informasjon er alltid det første trinnet i en vellykket SMM-strategi. Når vi har forstått oss på ditt marked, velger vi en sosiale medier markedsføringsmål som samsvarer med dine forretningsmål.

Next Process

Strategi

Vi undersøker ulike typer innhold og velger de som genererer best mulig respons og resonerer med målgruppen din. Vi når dem effektivt ved å være til stede på plattformene de faktisk bruker.

Analysere hva konkurrentene gjør er også viktig, det gir oss nyttig informasjon fra lignende publikum.

Next Process

Innhold

Alt innhold som er opprettet, vurderes nøye for å sikre at det alltid samsvarer med dine forretningsmål og setter merkevaren din i best mulig lys.

Vi skaper nyttig og engasjerende innhold som fremkaller spenning og underholdning for å oppmuntre til engasjement og “likes” på dine sosiale medier.

Next Process

Promotering

Det hjelper deg ikke med å ha bra innhold med mindre folk ser det. Vi promoterer innholdet ditt på tvers av flere kanaler, så det samler ikke bare støv.

Vi identifiserer også influensere som du kan bygge relasjoner med. Dette er for å  engasjere seg seg med målgruppen demmes som samsvarer din bransje.

Denne strategiske tilnærmingen gir rask resultater og kan få deg forbi konkurrentene på kort tid.

Next Process

Analysere og Forbedre

Vi tar dette trinnet i prosessen svært alvorlig, fordi forskjellen er stor mellom de som gjør det og de som ikke gjør det.

Publikummet ditt endres, og innholdet ditt bør også. Vi sørger for å analysere viktige statistikker for forbedre hvert eneste innhold og annonser

Next Process

01
Standard Pakke
KR 4500 pr.mnd.
02
Premium Pakke
KR 6500 pr.mnd.
03
Avansert Pakke
Tilpasset

Bli med i vårt nyhetsbrev
så holder vi deg oppdatert på nye tilbud!