Nettside

Nettsidene vi leverer er håndlaget av et vinnerteam av webdesignere, utviklere og digitale markedsførere. 

Skreddersydd Nettside

Nettsiden er bedriftens utstillingsvindu, og er med på å skape et førsteinntrykk. Det er også gjennom nettsiden at kunden finner informasjon om bedriften, i tillegg til at det blir mer og mer vanlig å gjøre forretninger over internett. En nettside med et utdatert design, lang lastetid eller lite informasjon, vil derfor være en faktor som gjør at du mister kunder.

  • Optimalisert for Desktop, tab og mobil.
  • Stilfullt og et skreddersydd design.
  • Optimalisert for å øke konverteringsfrekvensen.

Vår Fremgangsmåte

Vi samarbeider med deg for å lage en nettside som er engasjerende, brukervennlig og styrker din bedrift. Det er viktig for oss å få god kunnskap om virksomheten, slik at du får den best mulige løsningen.

Oppstart / Workshop

Her setter vi oss sammen med deg som kunde og kartlegger viktige detaljer som blant annet bedriftens mål med nettsiden, bedriftens målgruppe, hva av innhold som er viktig å få med på nettsiden for at den skal konvertere best mulig, og nettsidens menystruktur.

Next Process

Utvikling

Når designet og strukturen på nettsiden er godkjent, vil nettsiden opprettes på en utviklingsserver hvor arbeidet kan følges. Også her er det muligheter for å komme med tilbakemeldinger underveis som nettsiden utvikles.

Next Process

Lansering Og Overtakelse

Ved ferdig utviklet nettside vil vi gjennomgå nettsidens funksjonalitet og muligheter sammen med dere. Dette er viktig fordi dere som kunde skal selv kunne legge til og innhold på nettsiden.

Next Process

01
Standard Nettside
KR 7999
02
Premium Nettside
KR 14 999
03
Avansert Nettside
Tilpasset

Bli med i vårt nyhetsbrev
så holder vi deg oppdatert på nye tilbud!