AdWords

Vær synlig når en kjøpeklar kunde søker på google.

Bli synlig i Google

Googles annonsesystem heter AdWords. AdWords er en annonseplass hvor alle kan gå inn å by på spesifikke søkeord. Når du betaler for ordene, kobles Googles søkemotor ordene mot din internettside. Vi kaster ikke bort tiden din. Vi finner søkeordene som har høyest konvertering for din bransje. Google Ads gir deg mulighet å snakke direkte til kjøpeklare personer som ser etter ditt produkt eller tjeneste. 

  • Nøyaktig målrettede annonser
  • Vær der når kjøpeklare kunder ser etter dine tjenester
  • Vi gjør siden din relevant

Vår Fremgangsmåte

Det er stor konkurranse mellom annonsørene på søkemotorene. For å maksimere resultatene per klikk, er det viktig å benytte gode analyseverktøy, smarte integreringer, nyskapende tenkning og god forståelse.

Utforskning

Det første vi gjør er å bli kjent med din virksomhet og hva du ønsker å oppnå ved bruk av betalte søkemotor-kampanjer. Når vi har definert dine mål, bygger vi gode og effektive annonser som er rettet mot å nå disse målene.

Next Process

Strategi

Som en del av vår løpende forpliktelse til å levere et godt stykke arbeid, vet vi at en god strategi er viktig. En god strategi er basert på kunnskap. Derfor evaluerer vi dine konkurrenter, markedsposisjon, potensiale, innhold, sesongbaserte trender og markedstrender.

Next Process

Optimalisering

En av de største fordelene med betalt søkemotormarkedsføring er muligheten til å følge med på trender og trafikk og kontinuerlig justere annonseringen, for å teste og optimalisere effekten. Å vite hva, hvordan og når noe skal endres, er ekstremt viktig for alle som ønsker å ha effektive og lønnsomme annonser. Optimalisering er en del kunst og en del vitenskap. Det krever data (jo mer jo bedre)

Next Process

De Endelige Målene

De endelige målene for all annonsering er å konvertere, og derfor er dette noe alle våre kunder vil få hjelp med. Vi sporer og rapporterer alle konverteringer. Alle relevante tall fra din annonsering samles i en dynamisk “Performance report”, som gjør det enkelt for deg å ha full kontroll over effekt og kostnad av din markedsføring.

Next Process

Bli med i vårt nyhetsbrev
så holder vi deg oppdatert på nye tilbud!